اخبار, گیاهان آپارتمانی, مقالات, نگهداری گیاهان

11 گیاه آپارتمانی برای مناطق گرم (2)

شرایط محیطی برای رشد گیاه باید با نوع نیاز های آن ارتباط مستقیم داشته باشد. بنابراین برای مناطق و یا خانه های بسیار گرم نباید از گیاهان بومی مناطق سردسیر استفاده کرد و بالعکس. خوشبختانه گیاهانی که در مناطق گرم رشد می‌کنند بسیار زیاد و متنوعند و می‌توانید با پر کردن فضای داخلی خود از گیاهان سبز گرمسیری، بهشت را به خانه خود اضاف کنید. در مقاله قبل با 6 گیاه مقاوم به گرما آشنا شدید و این مقاله با 5 گیاه گرمسیری که برای خانه و مناطق بسیار گرم مناسبند آشنا می‌شوید.

11 گیاه آپارتمانی برای مناطق گرم

11 گیاه مقاوم به گرما

7. گل مرجان مینیاتوری ( Crown of Thorns )

گل مرجان بومی ماداگاسکار است و نام انگلیسی خود را از ساقه های خاردار شبیه تاج خاردار بر سر مسیح گرفته است. اگرچه ممکن است ساقه های خار دار آن باعث شود شما فکر کنید یک کاکتوس بومی بیابان است ، ولی خارهای گل مرجان آبدار هستند و این گل در یک مکان خشک ، آفتابی و گرم در داخل خانه رشد می‌کند.

گل مرجان به خاک سبک با زهکشی بالا مانند خاک کاتوس نیاز دارد و بهتر است آن را در مکانی آفتابگیر مانند پنجره جنوبی قرار دهید. برگهای گوشتی و سبز این گل خارهای روی شاخه ها را می‌پوشاند و برای هرس کردن این گل حتما دستکش دست کنید چرا که در مکان برش شاخه، گیاه یک شیره سمی تولید می‌کند.

آبیاری گیاه بعد از خشک شدن سطح خاک صورت بگیرد و آن را در دمای 18 الی 30 درجه سانتی گراد نگه داری کنید. این گیاه رطوبت کم را ترجیح می‌دهد بنابراین آن را غبار پاشی نکنید.

11 گیاه مقاوم به گرما

8. گیاه گندمی ( Spider Plant )

گندمی بومی مناطق گرمسیری و جنوبی آفریقا است و یکی از گیاهان آسان برای رشد در یک مکان گرم و آپارتمانی است. این گیاه نام انگلیسی خود را از گیاهچه های کوچک عنکبوتی شکل خود گرفته است که روی ساقه های بلند شکل می‌گیرند و از کنار سبد آویزان می شوند.

برای عملکرد بهتر گندمی  آن را در مکانی قرار دهید که درجه حرارت آن بین 18 و 32 درجه سانتی گراد و در نور شدید غیرمستقیم باشد. اطمینان حاصل کنید که گلدان آن زهکشی خوبی داشته باشد و در خاک غنی و سبک کاشته شده باشد.

8. گیاه گندمی ( Spider Plant )

9. گیاه زاموفیلیا (Zamioculcas zamiifolia)

اگر خانه شما محیطی گرم با نور کم و غیرمستقیم است، پرورش زاموفیلیا در آن بهترین گزینه است. زاموفیلیا بومی تانزانیا، آفریقای شرقی و آفریقای جنوبی است و دوستدار نور کم با نگهداری آسان و مقاومت بالا است.

زاموفیلیا با طبیعت گرمسیری خود در مای 18 الی 30 درجه بهترین عملکرد را دارد. این گیاه را در خاک بسیار سبک با زهکشی بالا قرار دهید و از آبیاری بیش از حد آن خودداری کنید چرا که مقاوم به خشکی است و خشکی را به پر آبی ترجیح می‌دهد.

9. گیاه زاموفیلیا (Zamioculcas zamiifolia)

10. گیاه فیلودندرون (Philodendron bipinnatifidum)

فیلودندرون بومی مناطق گرمسیری آمریکای جنوبی است و با برگهای پهن و شکافدار خود جنگلهای گرمسیری را به خانه می‌آورد. برگهای سبز، براق و بزرگ این گیاه به چند قسمت تقسیم می شوند و به طول 70 و عرض 60 سانتی متر رشد می‌کنند. ارتفاع فیلودندرون در خانه می‌تواند تا 2.5 متر متغیر باشد.

فیلودندرون دارای شاخه های منفرد است و ریش های هوازی بزرگ و کلفتی دارد که برای تکثیر آن مورد استفاده قرار می‌گیرند. یک نکته جالب در مورد فیلودندرون این است که هرچه گلدان آن بزرگ تر باشد، گیاه نیز بزرگتر خواهد شد. برای عملکر بهتر این گیاه آن را در نور زیاد و غیر مستقیم خورشید مانند پنجره جنوبی قرار دهید و دمای ایده آل بین 23 تا 35 درجه سانتی گراد را برای آن فراهم کنید. فیلودندرون به رطوبت زیادی نیاز ندارد اما بهتر است هفته ای یک مرتبه گیاه را غبار پاشی کنید.

گیاه فیلودندرون (Philodendron bipinnatifidum)

11. نخل مسافر (Ravenala madagascariensis)

نخل مسافر بومی ماداگاسکار است و برای مناطق گرمسیری گزینه بسیار مناسبی است اما فضای بسیار زیادی را اشغال می‌کند و برای مکان های بزرگ مناسب است. اگر خانه ای گرم و آفتابی دارید که فضای زیادی دارد انتخاب یک نخل مسافر بسیار جسورانه و مناسب است.

این نخل برای رشد به فضای زیادی نیاز دارد زیرا ساقه های سبز و بلند آن هر کدام یک برگ واحد را تولید می‌کنند که عرض آن ممکن است به 2 متر نیز برسد و به همان اندازه نیز ارتفاع داشته باشد. با بالغ شدن گیاه و از بین رفتن برگهای پایینی، یک تنه ایجاد می‌شود که یک ظاهر زیبا و عجیب به این نخل می‌دهد.

برای عملکرد بهتر نخل مسافر، دمای محیط داخلی را بین 18 تا 30 درجه سانتی گراد حفظ کرده و آن را در مکانی آفتابی مانند نور جنوب قرار دهید. برای تامین رطوبا این گیاه آن را مرتب غبار پاشی کنید تا نوک برگها خشک نشود.

نخل مسافر (Ravenala madagascariensis)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *